Knežević sikće kao hijena: Moja osveta će biti brutalna!

Autor: novosti.rs

Svet

04.10.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević napisao je na svom Instagramu da se za vikend spremaju novi snimci koji će biti objavljeni, a da će svi koji učestvuju u sklapanju braka između mafije i države, proći kao Nenad Vujošević, sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

On je poslao poruku članovima Tužilačkog saveta da "dobro razmisle pre nego podignu ruke za Ivicu Stankovića u ponedeljak, i da misle na svoje porodice i posledice koje mogu imati kada mafija preuzme potpunu kontrolu".

- Ivica je korumpiran čovek, a priča o čojstvu. I preko Zorana Đurišića, njegovog školskog druga je intervenisao kod mene, molio me da ga skinem sa fotografija o hobotnici koje sam svojevremeno objavio. Uradio sam to jer sam mislio da ima malo poštenja. Međutim, prevario sam se, korumpirani čovek ne može imati poštenja. Moja osveta će biti brutalna, a Ivica je pokojni šef VDT-a, kazao je Knežević u obraćanju na Instagramu, navodeći da su istražitelji kazali Vujoševiću da se vrati u Crnu Goru i da će ga pustiti posle par dana iz pritvora, što se nije desilo.


- Neno je izgleda počeo da obavlja insajdersku ulogu i njegov advokat Borivoje Borović je najavio saslušanje Milivoja Katnića i Ivice Stankovića, navodi Knežević, dodajući da će se i u narednom periodu baviti tužilaštvo – "a onda prelazim na DPS i Mila Đukanovića".

- Šta je Katnić radio sa budvanskom grupom, biće interesantno za gledanje i slušanje. Spremite se za paklenu jesen, slede mnogi snimci i dokazi, poručuje odbegli biznismen koji je utočište našao u Londonu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading