KATASTROFA KOD VARAŽDINA: Pokušao da ubije suprugu i tri ćerke!

Autor: index.hr

Svet

29.09.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pokušaja teškog ubistva supruge i tri krivična dela povrede detetovih prava, uhapšen je 51-godišnjak iz Varaždinske županije.

Foto: pixabay.com

"Postoji osnovana sumnja da je 51-godišnjak 21. septembra 2019. u porodičnoj kući u okolini Varaždina, pokušao da ubije svoju suprugu, koju je ranije u dužem razdoblju zlostavljao, ali u tome su ga sprečile njegove dve maloletne ćerke", saopštio je DORH.

"Nakon opisanog događaja 51-godišnjak je pobegao iz kuće i skrivao se do 24. septembra 2019. kad se u prepodnevnim satima vratio u kuću, a osnovano se sumnja da je tada pokušao da ubije svoju suprugu i 17-godišnju ćerku koju je takođe ranije u dužem razdoblju zlostavljao, kao i druge dve maloletne ćerke.

Usled napada 51-godišnjaka, napadnuta žena i ćerke su zadobile više telesnih povreda.

Sudija istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je predlog državnog advokata i odredila 51-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke u istrazi, kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih dela i dovršenja pokušanih krivičnih dela", objavio je detalje stravičnog slučaja DORH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading