Pritvor za monstruma: Mladić (20) silovao i prebio staricu (67)

Autor: nezavisne.com

Svet

28.09.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alemu Deliću (20) iz Travnika, osumnjičenom da je silovao šezdesetsedmogodišnju komšinicu u njenom stanu u Banjaluci, u petak je određen jednomesečni pritvor.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, Delić je radio u Banjaluci, gde je bio podstanar u jednoj kući u kojoj je takođe podstanar bila i žrtva.

Sve se odigralo u sredu, u noćnim satima, kada je, kako se nezvanično saznaje, on došao u deo objekta gde je stanovala njegova 47 godina starija komšinica.

U njenom stanu, kako je potvrdio izvor blizak istrazi, mladić je nasrnuo na ženu kojoj je, pored gnusnog čina koji je počinio nad njom, naneo i telesne povrede. Takođe, pronađeni su i određeni dokazi koji ga mogu povezati sa delom za koje je osumnjičen.

Iz banjalučkog tužilaštva u petak nisu navodili detalje, u cilju zaštite žrtve, navodeći samo da je osumnjičenom Deliću stavljen predlog za pritvor zbog sumnje da je počinio pomenuto krivično delo.

Pritvor mu je predložen, a potom i određen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično delo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading