HOROR U REZIDENCIJI ŠVEDSKOG DIPLOMATE U BIH: U frižideru pronađene dve mrtve mačke!

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

27.09.2019

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lars Gunar Vigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspešno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živeo, nakon njegovog odlaska može se konstatovati da je mandat završio jezivo, tvrdi na svom blogu novinar Slobodan Vasković navodeći da su u rezidenciji koju je koristio Vigemark, nađene dve mrtve mačke.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Otkud mrtve mačke u Vigemarkovom zamrzivaču i šta je radio sa njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki bio monstruozan.

Vasković dalje navodi da su mrtve zaleđene mačke pronađene prilikom čišćenja rezidencije nakon Vigemarkovog odlaska i da su o tome obavešteni predstavnici delegacije EU, koji su pokušali zataškati ovaj neverovatan, bizaran i užasan skandal.

Navodno je osobama koje su čistile rezidenciju naređeno da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.

- Da li je Vigemark mučio nesretne životinje, pre nego što ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebalo ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate - napisao je Vasković.

Vigemarkov mandat na čelu delegacije EU u BiH završen je 01. septembra ove godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading