Koban bio metak u glavnu arteriju

Autor:

Svet

27.09.2019

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričanin Branko Vučković (33) preminuo je juče u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja u pucnjavi koja se dogodila prethodne noći u Ulici oktobarske revolucije. Na Vučkovića je pucano posle 23 preksinoć na prilazu sa ulice ispred zgrade "Drvoimpeks".

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Foto: Ilustracija

Kako prenose crnogorski mediji, on je bio na motoru kada je na njega iz pištolja pucala za sada nepoznata osoba. Jedan metak pogodio mu je glavnu arteriju, zbog čega su napori lekara da mu spasu život bili uzaludni. Odmah po prijemu u Urgentni blok, lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali ni to nije pomoglo.

Žrtva je bila na motoru kada je na nju iz pištolja pucala za sada nepoznata osoba

Nakon pucnjave policija je blokirala kvart u kom je Vučković ranjen, a uviđaj je trajao satima. Više osoba saslušano je u svojstvu građanina, a prema nezvaničnim saznanjima policija je privodila i očevice - stanare zgrade ispred koje je Podgoričanin ranjen. Niko od njih nije zadržan nakon saslušanja. Za sada su nepoznati motivi ovog napada, a iz policije su saopštili da intenzivno tragaju za počiniocem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading