DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Nikšićanke: Ubica se IŽIVLJAVAO, majka nakon što je videla leš završila u bolnici!

Autor: vijesti.me, Republika

Svet

09.09.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo osamnaestogodišnje Nikšićanke K.R. pronađeno je sinoć u kanalu bez vode, kod nikšićkog jezera Krupac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Nestanak devojke je prijavila njena majka u četvrtak.

Prema nezvaničnim informacijama, telo pronađeno u topoloma bilo je okrenuto licem ka zemlji, a na potiljku devojke vidljiva je povreda i tragovi krvi, zbog čega policija ispituje mogućnost nasilne smrti. Na njeno telu konstatovano je više ubodnih rana.

Na lice mesta stigla je majka pokojne devojke u pratnji inspektora koja je prepoznala telo devojke koja je živela kod teče i tetke. Nakon prepoznavanja, policija je majku koja je bila pod sedativima i vidno potresena odvela u bolnicu kako bi joj ukazali pomoć.

Meštanin koji je čuvao stoku pronašao je telo Nikšićanke i odmah obavestio policiju.

Kako je kazao, u kanalu gde je pronađeno telo već dva meseca nema vode.

Pošto je telo pronađeno oko 18.45 časova, veoma brzo su stigli i vatrogasci sa reflektorima, kako bi pripadnici nikšićkog Centra bezbednosti zajedno sa krimi-timom i forenzičarima mogli da obave uviđaj.

Podsećamo, da je nikšićka policija uhapsila je maloletnika (16) osumnjičenog da je ubio 18-ogodišnju K.R. iz Nikšića. Uz krivičnu priveden je na saslušanje u Višem državnom tužilaštvu za maloletnike, kazao je pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković.

Baković je rekao da sumnjaju da je zločin počinjen iz strasti, ali da zbog osetljivosti slučaja gde je osumnjičen maloletnik, ne mogu iznisiti više detalja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading