"Pobiću vas, poklaću vas, noge ću vam odseći": Podignuta optužnica protiv manijaka iz Brčkog zbog napada na Srbe u kafiću

Autor: Tanjug

Svet

03.09.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud u Brčkom potvrdio je optužnicu protiv M. A. koji se tereti da je u jednom kafiću u tom gradu pretio grupi Srba da će ih poklati, a zatim otišao da bi se vratio sa sekirom, kojom nikog nije povredio.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema optužnici, sve se izdešavalo nakon što je M. A. 22. maja ove godine, oko 20 sati, došao u ugostiteljski objekat, a nakon što je poslužen pićem, počeo je da "psuje srpsku majku", prenose Nezavisne.

- Nakon toga mu je prišla vlasnica P. I. i zamolila ga da prestane s uvredama, te da napusti lokal, pri čemu se izražavala ekavskim izgovorom, kada se M. A., svestan te činjenice, zbog predrasude koju oseća prema srpskom narodu, obratio vlasnici ponovo psovkama - navodi se u optužnici.

Kako se dodaje, on je nastavio da je psuje, ali i da joj preti.

- Vratiću se sa dva pištolja, pobiću vas, poklaću vas, noge ću vam odseći - navode se u optužnici njegove pretnje.

Muškarac se nakon nekih pola sata vratio sa sekirom i čeličnom šipkom i počeo da lupa ulazna vrata, dok su ga ljudi iz kafića sprečavali da uđe.

Zatim se ponovo udaljio, pa vratio nakon nekog vremena sa mačetom i počeo da udara po vratima, a smirio se tek kada je došla policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading