Kolinda sišla s uma: Na pomen Srba vikala i lupala šakom o sto

Autor:

Svet

31.08.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović dala je intervju hrvatskom javnom servisu. Njene nastup je bio nesvakidašnji pošto tokom razgovora nije pokazala ni malo taktičnosti i državničkih manira. Između ostalog, ona je govorila o tome zašto se do sada nije oglašavala po pitanju napada huligana na Srbe kod Knina, a u toku intervjua je naparavila scenu, usled napada histerije, tako što je lupala šakom o sto.

RepublikaFoto: youtube.com/Crveni Karton
Kolinda Grabar Kitarović tokom intervjua dobila je napad histerije

Kao razlog svoje ćutnje navela to da je bila na mnogo događaja u poslednjih nekoliko dana i da, kako je rekla, ona nije dnevno politički komentator.

- Moj posao, moja uloga nije da hranim nečije ideološke ili političke, pa rekla bih čak i poslovne ambicije. A ponajmanje je moja uloga produbljivanje podele u hrvatskom društvu - rekla je ona.

Grabar Kitarović je u toku intervjua spominjala i "velikosrpsku agresiju", a onda se osvrnula i na to da je predsednik Vučić od nje tražio da takav izraz više ne koristi.

Kitarović je najpre spomenula da se razgovor između nje i Aleksandra Vučića vodio u četiri oka i da nije u diplomatskom maniru iznositi detalje takvih razgovora jer time "gubi veredostojnost". Onda se ona licemerno ogradila tvrdeći da je Vučić izneo detalje njihovog razgvora pa usled toga i ona ima pravo da to uradi.

-  Ne da je tražio od mene da ne spominjem velikosrpsku agresiju, već je to i molio. Kao što vidite molba mu nije uslišena. velikosrpska agresija jeste zabeležena, nažalost, krvavim slovima u hrvatskoj istoriji. Ona je samo još jedan totalitarni režim i treba biti i tretiran kao takav. Ona je propala, ona je poražena - rekla je Grabar Kitarović.

A, ono što je posle toga usledilo je zaista nesvakidašnje ponašanje visokog zvaničnika jedne zemlje, Grabar Kitarović je, udarajući pesnicom o sto koji se u tom trenutku nalazio ispred nje rekla da "Svima koji i danas prete Hrvatskoj vrlo jasno želi da poruči da nikada više ni jedan srpski tenk neće ući u Vukovar, i da se niko time ne zavarava".

Izgleda da je srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin bio u pravu kada je rekao da iz Grabar Kitarovićeve progovaraju "kompleksi i strahovi" usled istine koju govori Aleksandar Vučić, jer drugo racionalno objašnjenje za ovako netaktičko ponašanje ne postoji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zara

31.08.2019 16:28

Ova zena nije normalna.

BRUNO

31.08.2019 20:10

Ovo je nedopustivo.

Miki

01.09.2019 08:46

Vi srbende ste bolestan narod i vama treba grupna terapija!!