SRPSKI ISTORIČAR UZBURKAO REGION: Ono što ostane od Crne Gore posle sukoba Mila sa Albancima ujediniće se sa Srbijom

Autor: Tanjug

Svet

27.08.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raković dodaje da Srbi u Crnoj Gori ne treba da se mešaju u buduće sukobe Đukanovićevog režima i Albanaca, već treba da gledaju svoja posla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

- To što ostane od Crne Gore, kad je Albanci kao koalicioni partneri i saveznici Mila Đukanovića razbiju po istočnom obodu - ući će u srpsku federaciju sa Srbijom i Srpskom na ravnopravnim osnovama - smatra Raković.

Raković je istakao da Srbe u Crnoj Gori ne treba da interesuje to što će Albanci odvojiti prostor od Ulcinja do Rožaja, jer je to između njih i crnogorskih konvertira.

- Važno je ako dođe do spora između Đukanovićevih konvertita i Albanaca, da Srbi uopšte u tome ne participiraju. Šta god da se dešava između zvanične Crne Gore i Albanaca, nije srpska stvar  - rekao je on i dodao:

- Konvertiti u Crnoj Gori doživeće da im Albanci otcepe dio od Ulcinja do Rožaja, jer vidimo da su oni već počeli da "jačaju svoje mišiće" u Crnoj Gori. Nas to ne treba da interesuje, već samo da zaštitimo svoj narod.

 

 

Raković dodaje da Srbi u Crnoj Gori ne treba da se mešaju u buduće sukobe Đukanovićevog režima i Albanaca, već treba da gledaju svoja posla.

- To što ostane od Crne Gore, kad je Albanci kao koalicioni partneri i saveznici Mila Đukanovića razbiju po istočnom obodu - ući će u srpsku federaciju sa Srbijom i Srpskom na ravnopravnim osnovama - ističe Raković i apostrofira:

- Odlaskom Albanaca iz Crne Gore i otcepljenjem tog dela Crne Gore, Srbi će imati većinu u Crnoj Gori i pobeđivaće na svim izborima. Đukanovićeva igra da sve integriše protiv Srba i Srbije, obiće mu se na kraju o glavu.

Đukanovićeva Crna Gora nema nikakvu budućnost i otiće u istoriji naglašava Raković.

- Srbi u Crnoj Gori stavljaju srpski nacionalni interes iznad Crne Gore, Srbije i Republike Srpske. A sve te tri naše republike treba da stvore jedan nacionalni srpski cilj - smatra Raković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
flamantes

02.09.2019 21:38

Nikad više 1918.