Ustaše su svuda! Muškarac koji je zverski istukao Dobrivoja radi u Hrvatskom MUP

Autor:

Svet

25.08.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je 20. avgusta napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova, objavio je hrvatski portal "Indeks"

RepublikaFoto: facebook.com/Srđan Dvornik
Napadnuti Srbin Dobrivoje Arsić

Muškarac koji je 20. avgusta napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke, zaposlen je u Upravi civilne zaštite pri hrvatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova, objavio je hrvatski portal "Indeks".

Iz policije je saopšteno da će 42-godišnji muškarac biti udaljen iz službe, u skladu sa zakonom.

Muškarac je uhapšen juče na jednom graničnom prelazu, a osumnjičen da je 20. avgusta oko 20.00 sati ispred stambene zgrade u Viškovu povredio Arsića.

Osumnjičeni je priveden uz kaznenu prijavu, a tereti se za delo pretnja i telesna povreda počinjena na osnovu nacionalne pripadnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

25.08.2019 17:27

Hoće te li shvatiti jednom više,da kad se rodi mali ustaša majka ga doji mržmjom prema Srbima,i to će trajati u večnost ,još od Starčevića,nemoj te se srbi zavaravati sa njima.