Krupna zverka pala u Tivtu! Blizak Šarićev saradnik uhapšen u lancu švercera kokaina

Autor:

Svet

23.08.2019

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričanin Vladimir Bajčeta, telohranitelj brata Darka Šarića optuženog za šverc 5,7 tona kokaina i pranje 22 milona evra, uhapšen je u Tivtu zbog sumnje da je počinio krivično delo prinuda.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Šarić

Nakon saslušanja u kotorskom Osnovnom tužilaštvu određeno mu je zadržavanje do 72 sata, prenosi podgoričke "Vijesti".

Prema saznanjima "Vijesti", Bajčeta je uhapšen nakon što je jedan od osumnjičenih u akciji "Manjifiko" prijavio da mu je pretio i pokušao da ga prinudi da učini nešto u njegovu koristi.

Ukoliko se dokaže da je Bajčeta, jedan od dugogodišnjih telohranitelja Pljevljaka Duška Šarića, pravosnažno oslobođenog za pranje novca, kriv, prema Zakonu može mu biti izrečena zatvorska kazna od tri meseca do tri godine.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Duško Šarić

Iz Uprave policije nisu se zvanično oglašavali zbog hapšenja Bajčete, a nezvanično su potvrdili da ga jedan od uhapšenih u akciji "Manjifiko" optužuje za pretnje i prinudu.

Tom akcijom policija je presekla međunarodni lanac krijumčarenja kokaina iz Kolumbije u Crnu Goru i uhapsila sedam Tivćana, dok za četvoricom traga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading