(VIDEO) Teški licemeri! Crnogorci se sablažnjavaju zbog "Tamo daleko", a premijer Marković uživa uz četničke pesme na svadbi svoje ćerke!

Autor: Republika

Svet

15.08.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična Crna Gora i zvanično je dotakla dno!

RepublikaFoto: youtube.com/ in4snet
Zaljubljenijk u četničke pesme: Duško Marković (levo)

Dok crnogorska vladajuća kasta baca i drvlje i kamenje zbog izvođenja tradicionalne srpske pesme "Tamo daleko", dotle crnogorski premijer Duško Marković uživa uz četničke pesme na svadbi svoje ćerke.

Kako što se može videti na snimku koji je objavio portal "www.in4s.net", Markoviću nisu smetale četničke pesme kada je u udavao ćerku na slavlju koje je bilo organizovano u poznatom crnogorskom hotelu, i kada se je svojim gostima itekako "lumpovao" uz pesmu "Nad Kraljevom živa vatra seva".

Sa druge strane, nikome u crnogorskoj administraciji tada nije padalo na pamet pa preti krivičnim prijavama kao što je to slučaj nakon nedavno održanog humanitarnog koncerta u Herceg Novom.

Još manje se tada govorilo o nekakvom "velikosrpskom piru", kao što se govori sada.

Ova bezočno licemerje samo je još jedan pokazatelj da su na čelu Crne Gore oni koji bi u svojoj srbofobiji da se takmiče sa najvećim srpskim neprijateljima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

15.08.2019 22:20

Zabranite guslanje i naricanje uz njih,kontramere nema nam druge,ili će se po običaju podviti rep pa neka nas i oni ponižavaju i gaze.