ZAEV ĆE TEK DA NAPUNI GAĆE! Afera "Reket", treći čin: Novinar Gajser najavio nove činjenice iz slučaja koji trese Severnu Makedoniju

Autor: Tanjug

Svet

12.08.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laris Gajser, novinar italijanskog lista "La verita" najavio je da će sutra izneti nove činjenice o slučaju "Reket", koji poslednjh nedelja potresa Severnu Makedoniju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Boki 13 i Zoran Zaev

Gajser je na svom fejsbuk profilu objavio da će nove činjenice saopštiti prilikom gostovanja na Radio Kapodistrija u 11 sati.

- Makedonijo! Sutra, 13. avgusta u 11 sati, na Radiju Kapodistrija! U središtu nove činjnice direktno iz studija - naveo je Gajser na fejsbuku.

 

 

Gajser je u tri nastavka, u online izdanju italijanskog lista „La verita“ objavio video i audio snimke o reketu od 1,5 miliona evra, koji je za puštanje iz kućnog pritvora platio makedonski biznismen Jordan Orce Kamčev.

Ranije danas oglasio se i makedonski predsednik Stevo Pendarovski, koji je tražio krivičnu i političku odgovornost svih učesnika te afere, ali je istovremeno kritikovao one nadležne predstavnike makedonskih institucija koji su otišli na odmor u trenutku ozbiljne afere koja je zabrinula građane i uzdrmala državne institucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading