Policija sprečila krvavi obračun: U improvizovanom šanku u kafiću u Budvi pronađeni pištolji

Autor: Tanjug

Svet

11.08.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije pronašli su dva pištolja prilikom kontrole i pretresa otvorenog improvizovanog šanka ugostiteljskog objekta "Korkovado" u Starom gradu u Budvi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oružje je pronađeno prilikom kontrole u subotu uveče, a sumnja se da je trebalo da se iskoristi u izvršenju najtežih krivičnih dela, prenosi CdM.

Za sada su saslušani vlasnik i menadžer lokala, a policija ima saznanja o mogućim izvršiocima ovog krivičnog dela.

- Sluzbenici SBPOKK -a su ciljano kontrolisali improvizovani šank lokala ''Korkovado'' koji se nalazi ispod zidina Starog grada u Budvi, gde je u tom trenutku bio veliki broj turista - naveli su u Upravi policije.

Pronađeni pištolji bili su skriveni u najlonske kese i zamotani u krpe, a jedan od pištolja je bio marke Bereta, kalibra 7,65 mm, uklonjenog serijskog broja, sa šest metaka u okviru, kao i revolver marke Magnum 357, takođe skinutog serijskog broja, u čijem burencetu je bilo šest metaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading