(VIDEO) DRAMA U ZADRU: Vatrogasci se popeli na krov vozila zvog poplave!

Autor: jutarnji.hr

Svet

11.09.2017

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako nevreme pogodilo je područje Zadra u Hrvatskoj, a na društvenoj mreži "fejsbuk" pojavio se snimak drame koja je zadesila hrvatske vatrogasce.

RepublikaFoto: facebook.com/Vatrogasci - Oni su naši heroji
Vatrogasci u Zadru se bore sa velikim poplavama

Na fotografijama i videu sa "Fejsbuk" stranice "Vatrogasci - oni su naši heroji" vidi se da je voda skoro preplavila vatrogasno vozilo zbog čega su se popeli na krov vozila.

Vatrogasci su usred vodene bujice ostali zarobljeni u kamionu na ulazu u Bibinje, gde su krenuli na intervenciju.

Od ponedeljka ujutru na zadarskom području pada vrlo jaka kiša zbog koje su ulice Zadra, ali i drugih mesta u blizini, pod vodom.

U samo tri i po sata po kvadratnom metru je palo 250 mililitara vode, što je dva i po puta više od mesečnog proseka za to područje. Zadnji put su takve padavine zabeležene 1986. godine kad je palo 352 mililitara kiše.

 

 

Zbog vanrednih uslova hitne službe zatrpane su zahtevima za intervencije, a među njima su i vatrogasci iz Nina koji su se i sami našli u problemu, piše "Jutarnji list".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading