Katica Janeva priznala da se njen glas čuje na snimku koji je otkrio aferu "Reket"!

Autor: Republika

Svet

09.08.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni tužilac Katica Janeva koja je ovih dana u žiži javnosti zbog umešanosti u aferu reketiranja u kojoj je centralna figura Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, priznala je da se njen glas čuje na famoznom snimku.

RepublikaFoto: youtube.com/Telma TV
Katica Janeva

Janeva je u saopštenju za javnost konstatovala da je šokirna načinom na koji je njen rad na poziciji specijalnog javnog tužioca povezan sa slučajem "reket".

Ipak, ona je priznala da je kontaktirala Kamčevu i da glas koji se čuje na snimku jeste njen.

Podsećanje: Afera "reket" i Boki 13 uzburkali ceo region!

Bojan Jovanovski, domaćoj javnosti poznatiji kao Boki 13, uhapšen je sredinom jula. Njega je makedonska policija privela po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da se bavio iznudom novca.

On je osumnjičen za milionsku iznudu u Skoplju, a deo od milion i po, koliko je iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocenoj torbi "Luj Viton".

Vest da je rijaliti zvezda pod istragom zbog reketiranja uzdrmala je region polovinom jula, a sad se pojavio i snimak na kojem se vidi sve ono o čemu su mediji prethodnog meseca pisali!

Na snimku koji će biti korišćen u istrazi protiv Bojana Jovanovskog čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: "Nisam ja seljak da šaljem evre u crnoj kesi".

RepublikaFoto: youtube.com/ MAKFAKS

Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i ređa pare u tašnicu, jedan su od ključnih dokaza protiv bivšeg pevača i rijaliti učesnika.

Boki 13, koji je uhapšen, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski, sumnjiče se da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva, koji je pod istragom tužilaštva, tražili osam miliona evra kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbedili da se postupak protiv njega obustavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading