Ima neka tajna veza: Ove fotografije dokazuju da su Zoran Zaev i Boki 13 najbolji drugari

Autor: Republika

Svet

08.08.2019

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev i rijaliti zvezda Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 po svoj prilici su najbolji drugari. O tome svedoče i brojne fotografije koje se mogu pronaći na internetu i na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: instagram.com/boki13official
Zaev i Boki 13

Upravo ovakve fotografije mogle bi da budu dodatna glavobolja za severnomakedonskog premijera, s obzirom na to da su italijanski mediji danas objavili šokantnu priču o korupcionaškom u čijem centru su upravo bivši učesnik velikog brata, a čiji tragovi vode ka kabinetu Zaeva.

Podsetimo, kako je Republika.rs već pisala, danas je obajvljen snimakna kome se vidi kako 13 uzima od biznismena Jordana Kamčevskog torbu sa novcem i izlazi iz njegove kuće.

Kako se navodi, u prvom delu dokaznog materijala je video snimak na kome se vidi kako biznismen Jordan Kamčev broji novac i predaje Bokiju 13, koji navodno treba da se dogovori sa sada već bivšim specijalnim tužiocem Katicom Janevom da bude oslobođen kazne. Čuje se kako Boki 13 uverava Kamčeva da će nakon uplate specijalni tužilac Katica Janeva osigurati da bude pušten iz kućnog pritvora.

 

 

Na snimku se vidi i kako Boki 13 u pratnji jedne muške osobe i sa dve torbe napušta kuću.

U drugom delu je audio snimak na kojem se čuje kako Boki 13 kaže Kamčevu da ne brine da će biti oslobođen i da se Janeva neće protiviti.

Specijalno tužilaštvo formirano je 2015. godine, kao deo velike političke krize koja je izbila u Makedoniji, kada je lider opozicije Zoran Zaev počeo da objavljuje segmente iz velikog priručnika za prisluškivanje koji je sadržavao razgovore između zvaničnika vlade na čelu sa VMRO-DPMNE. Zaev je insistirao da snimci sadrže dokaze o zlostavljanju od strane premijera Nikole Gruevskog i najviših vladinih zvaničnika, uključujući lažiranje izbora, korupciju i pokušaje prikrivanja ubistava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading