GDE ĆE MU DUŠA? Crnogorac prodao ćerku (12) za 5.000 evra!

Autor: telegraf.rs

Svet

08.08.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u ZIKS Spuž zbog drugog krivičnog dela.

Crnogorska policija je danas nadležnom tužiocu, nakon preduzetih mera i radnji, podnela krivičnu prijavu protiv Dž.B. (40) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima.

Sumnja se da je Dž.B. tokom 2017. godine, zloupotrebom odnosa zavisnosti, vrbovao, ugovorio i organizovao prevoz iz Crne Gore svoje maloletne ćerke tada stare 12 godina u jednu državu, u cilju sklapanja nedozvoljenog braka.

Osumnjičeni je, kako se sumnja, navedeno krivično delo izvršio radi sticanja novčane koristi u iznosu od 5.000 evra.

On se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u ZIKS Spuž zbog drugog krivičnog dela.

Foto: pixabay.com

- Formiranjem novog Odseka za suzbijanje trgovine ljudima, krijumčarenja i ilegalnih migracija u Upravi policije, te formiranjem Operativnog tima za borbu protiv trgovine ljudima u čijem radu učestvuje Uprava policije, proaktivne istrage u borbi protiv trgovine ljudima su intenzivirane - navodi se u saopštenju MUP-a.

U saopštenju se dodaje kako je, od formiranja Operativnog tima, pokrenuto sedam istraga u oblasti suzbijanja trgovine ljudima od kojih su do sada dve dobile epilog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading