Dodiku prete smrću, policija pokrenula istragu

Autor: Tanjug

Svet

24.07.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske reagovalo je nakon što su na portalu bijeljinske BN televizije objavljeni komentari u kojima se preti smrću srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Milorad Dodik

- Vukane kapu ti skidam. Da ti bog podari zdravlje i dug život. Malo je tako poštenih ljudi. A Dodika jedino metak može skinuti s čela Republike Srpske i napaćenog naroda. Molim boga da se neko nađe i da ga upuca da čitav narod oslobodi okova i lanaca. Nema druge, izgleda - piše u komentaru.

Komentar autora pod pseudonimom Romanija, ispod teksta pod naslovom Vukanović: Dodik se okružio papcima" na portal BN televizije otvorena je pretnja, zbog koje je MUP već pokrenuo istragu.

Nakon što je objavljen u medijima, komentar je nestao sa portala, ali se pojavio tekst u kojem BN tvrdi da je reč o fotomontaži u režiji režimskih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading