Sramota na hrvatskom primorju! Gost iz BiH se požalio na smrad u sobi, vlasnik mu poručio: MUJO, OPERI ZUBE!

Autor: Index.hr

Svet

16.07.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je na stranici booking.com objavio recenziju rovinjske vile Pasis u kojoj se požalio na neprijatan miris u sobi, gost verovatno nije ni sanjao da će ga vlasnik u odgovoru prvo osloviti kao Muju, a potom mu preporučiti tuširanje i pranje zuba.

Foto: Google Street View/Booking.com
Sramotna prepiska

Iako mu je recenzija javna, ne spominjemo ime i prezime gosta jer je, razumljivo, želeo da ostane anoniman.

Uglavnom, on je na engleskom, u recenziji vile Pasis napisao da je uopšteno sve bilo u redu, ali se požalio na buku i neprijatan miris u sobi. Ubrzo je stigao odgovor u kome mu se vlasnik, takođe na engleskom, prvo obraća s dragi gospodine Mujo, a potom dodaje: "Što se tiče mirisa u vašoj sobi, pretpostavljam da vas je majka naučila da perete zube i istuširate se pre spavanja."

 

Novinar hrvatskog portala Indeks nazvao je broj mobilnog vile Pasis koji je našao na njenoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku:

Dobar dan, jesam dobio vlasnika vile Pasis?

Jeste, jeste.

Ja sam Vladimir Matijanić, novinar Indexa. Imate li minut vremena?

Ko ste, ko ste?

Ja sam Vladimir Matijanić, novinar Indeksa.

E, poštovanje, poštovanje.

Malopre je jedan vaš bivši gost objavio skrinšot odgovora koji ste mu dali na recenziju. On je imao primedbe na miris u sobi, a vi mu preporučujete tuširanje i pranje zuba. Znate li o kome je reč?

Ma gledajte, ne želim da komentirišem takve gluposti. To je jedan bezobrazni gost i uopšte me ne interesuje. Hvala lepo.

U tom momentu čovek nam je prekinuo telefonsku vezu. Ako je gost bezobrazan, čini se kako bezobrazluk nije bio jednosmeran. Inače, cene dostupnih soba u vili kreću se od 84 do 130 evra po noćenju.

Pre mesec dana pisali smo o šovinističkim i antibosanskim vlasničkim odgovorima na negativne recenzije gostiju iz Bosne i Hercegovine na stranici jednog restorana u okolini Omiša. Pad turizma valjda nije dovoljno brz pa ga primitivci koji ne razumeju da niko ne bira poreklo i da ono ne određuje čoveka žele pospešiti, zaključuje Indeks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading