(VIDEO) NEK SE ZNA KAKVI SMO U NEVOLJI: Vozač automobila sa BG tablicama pomogao Splićaninu

Autor: Tanjug

Svet

10.07.2019

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalmacija se često predstavlja kao mesto na kojem se ne tolerišu oni drugi i drugačiji, a mediji najčešće prenose slučajeve razbijanja automobila sa srpskim registracijama, piše Indeks.hr.

Foto: facebook.com/prometne zgode i nezgode

Da bi suživot i tolerancija doneli predivne promene, pokazuje snimak iz Splita, kada je u saobraćajnoj gužvi vozač automobila sa beogradskim tablicama stao da bi pomogao čoveku da pokrene svoja kola, navodi hrvatski portal.

- Kako je svaki radni dan ujutro velika gužva na ulazu, tako se dogodilo da je jedan auto prokuvao - i ono što je zanimljivo je da je to primetio vozac "pežoa" beogradskih registracija, koji se odmah zaustavio pomoći čoveku pokrenuti auto - ispričao je čitalac Indeksa, ističući da je snimak poslao "u inat svima koji razbijaju aute sa srpskim registracijama po Splitu i Dalmaciji".


Izvor portala koji je poslao video snimak, napominje da kad, zatreba pomoć na putu, nije važno da li je neko Srbin ili Hrvat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading