MILO BRUKO! Zabranio sve vesti o smti Bulatovića, ni komemoraciju nije organizovao, poslao bedni telegram saučešća!

Autor: IN4S/Tanjug/Informer.rs

Svet

02.07.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća porodici Bulatović povodom smrti Momira Bulatovića, bivšeg predsednika Crne Gore, u kojem kaže da, bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, s pijetetom čuva uspomenu na dane njihove saradnje

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Podsetimo, Milo se do slanja telegrama saučešća nije oglašavao, a zvanična Crna Gora svog prvog izabranog predsednika nije udostojila ni komemorativne sednice.

Portali pod Milovom palicom, objavili su samo informaciju da je bivši predsednik i premijer preminuo, ali niko od njih očigledno nije smeo da prenese vesti o sahrani Bulatovića.

Neki portali su šturo preneli vesti o komemoraciji i sahrani, ali je nisu podigli na naslovnu stranu kao da je to neka sporedna vest, a ne vest važna i za Srbe i za Crnogorce.

Kao i mnogo puta do sada, opet je pala Crna Gora na ispitu ljudskosti, poštovanja, i samopoštovanja, naveo je ranije danas tim povodom crnogorski portal in4s.

Foto: youtube.com/IN4S

Za to vreme, u saopštenju Đukanovićevog kabineta dostavljenom Tanjugu kaže se da je sa žaljem primio vest o iznenadnoj smrti supruga, roditelja i brata, Momira Bulatovića, prvog neposredno izabranog predsednika Republike Crne Gore.

Đukanović licemerno podseća da je Momir Bulatović tih 90-tih godina na toj dužnosti davao izuzetan lični doprinos očuvanju mira, multietničkog sklada i stabilnosti u Crnoj Gori.

- Bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, ja s pijetetom čuvam uspomenu na te dane naše saradnje. Kao što cenim što smo obojica imali snage da se uzdignemo iznad političkih razmirica u kasnijim životno važnim situacijama - naveo je Đukanović, uz krajnje licemernu molbu porodici da primi izraze njegovog iskrenog saučešća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading