PUNE RUKE POSLA ZA VATROGASCE: Osam požara u Crnoj Gori za 24 sata

Autor: Tanjug

Svet

30.06.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednja 24 sata crnogorski vatrogasci su imali devet intervencija, od čega osam na gašenju požara na otvorenim prostorima na kojima su goreli trava i nisko rastinje.

Foto: Tanjug/AP
Ilustracija

Iz Službe zaštite i spasavanja Podgorice saopšteno je da su velikim naporom sinoć ugasili požar između Ponara i Lekića, koji je najverovatnije namerno izazvan, prenose Vijesti.

"S obzirom da je bio jak vetar vatra se brzo širila, a požar je ugašen oko ponoći. Utvrđeno je da je požar nastao 50 metara od puta ka brdu i po svemu sudeći izazvan je sa namerom, o čemu je obaveštena policija i biće pokrenuta procedura protiv NN lica", navode iz Službe zaštite.

Kako su naveli, u toku dana došlo je do požara u naselju Gorica u Atinskoj ulici koji je uznemirio građane iz tog naselja zbog čega je na lice mesta upućena i Komunalna policija koja će preduzeti mere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading