Crnogorski ministar: Glasine su da Ada Bojana neće biti nudistička, Srbi čine 1/4 turista u Crnoj Gori

Autor: Tanjug

Svet

27.06.2019

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski ministar turizma i održivog razvoja Pavle Radulović odbacio je kao neistinite informacije da će Ada Bojana promeniti koncept i da više neće biti nudističko letovalište.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN MEDIA HD
Ada Bojana

On je to rekao agenciji Tanjug, povodom napisa u crnogorski medijima da će u tom turističkom letovalištu biti podignute vile i rezidencije. 

- To su glasine. Za Adu Bojanu se rade ozbiljne studije, ne samo turističke, već i biološke, geohidrološke i studije koje se tiču eko sistema. Dok ne završimo sve studije, probaćemo da zadržimo njenu autentičnost - rekao je Radulović. 

Govoreći o udelu građana Srbije u crnogorskom turizmu on je kazao da je on veoma veliki i da iznosi čak četvrtinu ukupnog broja turista. 

- To je 25 odsto. To je bratski i komšijski narod. Ja računam da smo prvo geografski blizu, a zatim svako ima neke rodbinske i prijateljske veze i u Srbiji i u Crnoj Gori - rekao je ministar. 

Kako je dodao, očekuje se da taj broj još više raste. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading