TUŽAN DEO ČUVENE LJUBAVI: Klepetan odleteo u Afriku!

Autor: vecernji.hr

Svet

05.09.2017

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča u životinjskom carstvu nastavlja se po starom receptu. Sa približavanjem jeseni, Klepetan je napustio Malenino gnezdo i zaputio se na jug Afrike.

RepublikaFoto: youtube.com/24sata News
Klepetan otišao u Afriku

Posle četiri i po meseca zajedničkog života, Klepetan se oprostio od Malene i odleteo pravac Afrike na putovanje od 13.000 kilometara.

Njegova draga sa slomljenim krilom ostala je u gnezdu na krovu škole u Brodski Varoši. Zov prirode je bio prejak, a rastanak nešto drugačiji nego proteklih godina, piše hrvatski Večernji list.

„Išao sam po ribu i ugledao Klepetana sa drugim rodama na njihovom tradicionalnom mestu za okupljanje pred odlazak na put. Žalosno mi se javio i odleteo. Jedino ne znam zašto pre odlaska nije još jednom svratio u dvorište, kao i obično. Možda se uplašio nevremena“, ispričao je Stjepan Vokić, koji se više od 20 godina brine o Malenoj.

Njoj sada ostaje nekoliko dana tugovanja i sedam meseci čekanja Klepetana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading