Hrvatska postavlja ogradu sa šiljcima na granici sa Bosnom

Autor: Tanjug

Svet

10.06.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske danas je na Graničnom prelazu Maljevac prema BiH postavilo visoku metalnu zaštitnu ogradu sa šiljcima na mostu koji dalje vodi prema teritoriji Hrvatske, koja bi trebalo da spreči migrante ukoliko nelegalno pokušaju da uđu u tu zemlju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iz Granične policije BiH za Klix.ba su kazali da ih je MUP Hrvatske danas obavestio da će zbog radova doći do kratkotrajnih prekida u saobraćaju, koji će potrajati do 16 sati.

Na fotografijama se mogu videti radnici koji uz pomoć dizalice na malom mostu postavljaju visoku zaštitnu ogradu koja će služiti kao vid odbrane u slučaju da migranti pokušaju da uđu u Hrvatsku.

Brojni migranti koji borave na području Unsko-sanskog kantona, tačnije Velike Kladuše, već su nekoliko puta pokušali preko graničnog prelaza Maljevac da uđu na prostor Evropske unije, piše Klix.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading