Policija češlja ubistvo biznismena! Uhapšen radnik obezbeđenja koji je čuvao suprugu i decu ubijenog Krunića

Autor:

Svet

11.05.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Uprave za orgnizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske, sinoć su u Banjaluci uhapsili još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, a kako se saznaje, reč je o Rodoljubu G., zaposlenom u firmi "Sektor sekjuriti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP/youtube
Slaviša Krunić

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović rekla je Srni da je sinoć lišen slobode osumnjičeni G.R. iz Banjaluke zbog krivičnog dela teško ubistvo izvršenog na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično delo teško ubistvo na štetu Gorana Ilića.

- Osumnjičeni G.R. je 22. aprila oko 22.30 časova u mestu Glamočani, opština Laktaši, zajedno sa Željkom Kovačevićem, Benedijem Đukanovićem i Emiliom Baldom izvršio predmetno krivično delo - rekla je Miljanovićeva.

Kako se nezvanično saznaje, Gajić obezbeđivao suprugu i decu ubijenog Krunića, te je informacije odavao Đukanoviću i Baldiju.

Policija u je u sklopu istrage ubistva Krunića uhapsila Emilija Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedi Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

Podsećamo, u Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna je teško povređena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su vlasnik kompanija "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading