Devojčica (14) uhapšena za dilovanje heroina

Autor: Tanjug, Republika

Svet

07.05.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici beranske i rožajske policije uhapsili su Š.R. (51) i maloletnu E.R. (14) iz Rožaja zbog sumnje da su se bavili uličnom prodajom droge heroin, saopštila je crnogorska Uprava policije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Navodi se da su "službenici Jedinice za borbu protiv droge CB Berane i službenici OB Rožaje, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Rožajama, izvršili pretrese kuće koju koriste Š.R. (51) i E.R. (14) iz Rožaja, koji su srodnici", prenosi RTCG.

U saopštenju stoji da su "pretresom maloletne E.R. policijski službenici pronašli i oduzeli 14 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin".

Navodi se da je "pretresom kuće pronađeno još jedno pvc pakovanje sa sadržajem iste materije i 2.000 evra za koje se sumnja da su stečena vršenjem krivičnog dela".

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se Š.R. i E.R. bavili tzv. uličnom prodajom opojne droge. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se Š.R. i E.R. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivičnu prijavu neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u policijskom saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading