(VIDEO) Ovako su Dodik i Erdogan uživali uz pesmu "Sarajevo, grade moj"

Autor: Republika

Svet

03.05.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi Predsedništva BiH, predsedavajući Milorad Dodik i član Šefik Džaferović, imali su sinoć, u predsedničkoj palati u Ankari, radnu večeru s predsednikom Turske Redzepom Tajipom Erdoganom, koja je bila zatvorena za medije.

RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Dodik

Međutim, Serdar Džam, predsednik Turske agencije za koordinaciju i saradnju (TIKA), objavio je danas na Tviteru video koji pokazuje delić atmosfere i muzičare koji izvode hit Halida Bešlića "Sarajevo, grade moj", prenosi Klix.ba.

- Program je pripremljen za goste našeg predsednika iz Bosne i Hercegovine - napisao je Džam.

 

Erdogan, Dodik i Džaferović su na sastanku u Ankari razgovarali o Sporazumu o slobodnoj trgovini između BiH i Turske, Memorandumu o razumevanju u vezi s izgradnjom autoputa Sarajevo - Beograd, kao i o evroatlantskim integracijama BiH.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Redžep Tajip Erdogan

Dodik je posle jučerašnjeg razgovora zahvalio Erdoganu na čvrstom stavu i zalaganju da se u BiH što pre formira vlast, kao i na tome što uvažava razlike koje u BiH postoje u vezi s pristupanjem zemlje NATO.

U Ankari je potpisan Sporazum o slobodnoj trgovini, koji će, kako je saopšteno, doprineti trgovinskoj razmeni od milijardu evra, kao i Memorandum o razumevanju o izgradni auto-puta Sarajevo-Beograd.

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading