MATIĆ ŽELI DA NAPUSTI HRVATSKU: Ne pada mi na pamet da mi dete uči o Titu!

Autor: Tanjug

Svet

30.08.2017

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SDP u hrvatskom Saboru i bivši ministar branitelja Predrag Matić istakao je da razmišlja o odlasku iz zemlje, jer zemlja u kojoj se umesto o krahu Agrokora govori o tome šta je ko rekao o Titu ili Paveliću, nije, kako je rekao, "Hrvatska za koju se borio i za koju je robijao.

RepublikaFoto: youtube.com/Index.hr Portal
Ogorčen stanjem u Hrvatskoj: Predrag Matić

On je, za portal Dnevnik.hr, rekao je ovo što se trenutno događa u Hrvatskoj prestrašno i da mu ne pada na pamet da njegovo dete uči o tome šta je rekao Ante Pavelić, a šta Josip Broz Tito, umesto da se govori o tome šta će se desiti zbog kraha Agrokora.

- Trebalo bi prodati nekretnine i rešiti se dugova i kredita. Ja imam 55 godina i za mene je koliko toliko kasno, ali za moje dete možda nije. Ovo što se događa je prestrašno, a stvari su sad kulminirale. Ne pada mi na pamet da moje dete za 100 godina uči o tome šta je rekao Ante Pavelić, a šta Tito - poručio je Matić.

On je kazao da to može biti kratka informacija, ali ne može biti ključna situacija u ovoj zemlji.

- Kad za mesec dana izađu podaci iz Agrokora svi ćemo izgoreti, ali to nije bitno, bitno je što je rekao Hasanbegović o Titu ili što su antifašisti rekli o Paveliću - objasnio je Matić.

Upitan gde će se preseliti, kazao je je da još nije odlučio, ali da to sigurno neće biti Srbija ili Bosna i Hercegovina, već zemlje poput Irske i Kanade gde odlaze pametni Hrvati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading