Seksi mafijašica završila u Spužu: Evo šta je sve radila po Crnoj Gori

Autor: Republika

Svet

11.04.2019

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijani Mišolić (28) iz Podgorice, poznatija kao članice nasilne ženske bande koja je harala Crnom Gorom, kod koje je pronađen pištolj, određen je pritvor do 30 dana i sprovedena je u Istražni zatvor u Spužu.

RepublikaFoto: facebook.com/montenegro ljepote
Andrijana Mišolić

Sudija za istragu je posebno ocenio činjenicu da je osumnjičena pravosnažno osuđivana više puta. Kako je saopšteno iz Osnovnog suda, sudija je ocenio da se radi o licu sklonom vršenju krivičnih dela i povratnici u krivičnim delima protiv javnog reda i mira.

- Što predstavlja posebne okolnosti koje ukazuju da u konkretnom slučaju postoji realna bojazan da će osumnjičena u slučaju odbrane sa slobode ponoviti krivično delo, te koje opravdavaju određivanje pritvora po navedenom pritvorskom osnovu. Iz navedenih razloga, sudija za istragu je ocenio da se pritvor pokazuje opravdanim, neophodnim i nužnim, te da se svrha određivanja pritvora ne bi mogla postići nekom drugom blažom merom - saopšteno je iz suda.

Mišolić je uhapšena kada je pretresom njenog stana podgorička policija pronašla olovku pištolj sa metkom u cevi. Kako je saopštila policija, osumnjičena se u bezbednosnim službama vodi kao bezbednosno interesantna osoba.

Od Mišolić je radi provere privremeno oduzeto vozilo "golf 7" kao i skupoceni sat "Roleks" radi provere porekla. "Pretres stana koji je A. M. koristila izvršen je radi eventualnog pronalaska predmeta i tragova u vezi sa izvršenim krivičnim delima", pojasnili su iz policije.

Mišolić je odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande, a bila je osuđena na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja. Osim za nasilničko ponašanje, teretila se i za krađu bundi i haljina.

Nasilnica Mišolić, inače, poznata je i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže. Zbog ove fotografije je u Crnoj Gori izbio veliki skandal, a B. Š. je tada i suspendovan iz policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading