(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovaj snimak je zgrozio region: Žena ispred deteta ubija psa i to na vrlo bolestan način!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

01.04.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinska radnica Ana L., pred očima deteta, navodno njene ćerke, ubila je psa lutalicu u Kozarskoj Dubici obesivši nesrećnu životinju o ogradu, prenose mediji.

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i regiona. Dragan A., koji je objavio uznemirujući snimak i fotografije na Fejsbuku, u nedelju je napisao sledeće:

- Ana L. je juče oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog deteta. U videu možete videti kako nije bila samoodbrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi. Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog deteta - upitao se čovek koji je objavio snimak.

Dragan A. situaciju je uočio tek nakon što se dogodila – nakon što je pregledao snimke nadzorne kamere.

Brojni korisnici društvenih mreža šokirani su objavljenim snimcima i fotografijama, a, kako se doznaje, policija je odmah izašla na lice mesta i protiv žene će biti podneta krivična prijava.

Takođe, brojni Dubičani danas su najavili da će kontaktirati Centar za socijalni rad, s ozbirom na to da je pas ubijen pred očima deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading