(FOTO) NEMILOSRDNO: Mladić devojku udario staklenom čašom, a onda je ona rešila da mu se osveti...

Autor: Republika

Svet

28.03.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mara Andrijašević, devojka iz Siska, pretrpela je ozbiljne povrede kada ju je njen bivši momak Dejan Sredić, kako je napisala, "za dobro jutro" udario staklenom čašom u čelo.

RepublikaFoto: Facebook.com/Mara Andrijašević
Mara Andrijašević

Slike koje je okačila na Fejsbuku uz poduži status su veoma uznemirujuće i govore o tome koliko je nasilnik bio rešen da je trajno povredi.

"Nek sva javnost zna. Da Dejan Sredić svojim curama ovako lupa staklenu čašu u čelo iz sve snage već za dobro jutro. Pitam se koja će ga nakon ovoga prihvatiti i biti sa njime? Da li je ljudski kad već nekome nanese takvu bol i nakaznost pomoći ili izmaknuti svoje dupe? E pa danas se na mojim vratima pojavio njegov otac koji mi je sam u lice priopćio da njegov sin pored hrpe svjedoka NIJE to napravio i rekao da ima toliko novaca da ta njegova pogrešaka nikada neće biti sanirana i svome sinu odobrava takvo ponašanje".

"Za te ljude je udarac čašom u glavu zdrav i kod njih je to kao dobar dan. Kako vi ljudi gledate na to? Da sam ja njemu to napravila ja bih momentalno sjela u zatvor minimum na 5 godina, a on se šeta po slobodi sav sretan i ispija kave i traži koga će još unakazati jer u svojoj glavi nema kočnica. Nema ni malo ni ljudskosti ni morala. Novac je tim ljudima sredstvo obrane a ja ću ostati unakažena do kraja svoga života zbog jednog DEJANA SREDIĆA".

"E pa hvala ti Srediću sigurna sam da ćeš zbog svojih postupaka doživotno ostati sam, pa nek ti tata i dalje traži sa kime ćeš leći u krevet... po meni ovo nije moja sramota ja to nijednom čoveku nebi napravila, nikada, a pogotovo slabijem od sebe, TO JE TVOJA SRAMOTA I DRAGO MI JE DA SVI TO ZNAJU KAD VEĆ NEĆEŠ NA*EBAT ZBOG HRPE IZMETA (PARA) U KOJIMA SE KUPATE DOK DRUGIMA NANOSITE BOL I VEČNU ŠTETU I PORED SVEGA SE IMATE OBRAZA BRANITI UCIJENAMA I SMEJAT SE LJUDIMA U LICE. JER NETKO NEMA, A VI IMATE, ONO ŠTO VAS ČINI PROKLETIM LJUDIMA. E PA ZATO IMA BOGA, JA TI NECU VRAĆAT ISTOM MJEROM AL ON HOĆE, TO SE ZOVE BOŽIJA KAZNA. TA JE ZA TEBE NAJSLAĐA! :)"

"Meni će na čelu doživotno stajati tvoj potpis, a tebi će od sad u računalu pisati da si zlostavljač. Možda mi nikad to nećeš sanirati ali državi ćeš platiti. I proći svakako opaženo kako si i tražio. Neću samo ja sa ovim ruglom na licu čemu si se nadao i mislio da sam ja naivna budala, ne ja sam žrtva tvoga nasilja, oštećena. A ti umalo ubica koji je napravio nakaznosti 2. ili 3. stepena bez srama. Evo ti i srama nek sva javnost gleda".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading