Milo u panici: Bliži mu se kraj!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

16.03.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljeni protesti na Cetinju i u Podgorici.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Milo Đukanović

Na Cetinju će danas biti održan protestni skup protiv, kako su rekli organizatori, "nepravde i teške socio-ekonomske situacije" u Crnoj Gori.

Protest će biti održan u 15 sati pod nazivom "Gotov je! Ne boj se", a kako prenose crnogorski mediji, to je peti u nizu protesta koji se organizuju.

Prvi od ovih protesta održan je u Zeti, u epicentru afere ”Koverat”, a nakon toga organizovani su protestni skupovi i šetnje u Budvi, Nikšiću i Danilovgradu.

Veliki protest održaće se i u Podgorici, jedan od clanova organizacionog odbora najavio je mogucnost da pozove građane da se u nedelju ponovo okupe na Trgu nezavisnosti.

Kako su rekli organizatori, odustalo se od ranije najavljenog plana da se ostane na Trgu nezavisnosti do ostavki najviših zvaničnika jer imaju informacije da se planiraju akcije kompromitovanja mirnog protesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading