Afera "Koverat" uzdrmala DPS: Milova stranka ispod 35 odsto podrške, nikad manje u istoriji

Autor: Republika

Svet

02.03.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokratska partija socijalista (DPS) nalazi se na ispod 35 odsto podrške javnosti, pokazalo je interno istraživanje, koje je rađeno za potrebe te stranke, nakon izbijanja afere "Koverta", potvrđeno je Borbi u toj partiji.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

Istraživanje je rađeno nakon što je Duško Knežević izašao u javnost sa podacima o korupciji čelnih ljudi DPS-a i Mila Đukanovića.

Kako piše Borba ta partija nije imala manju podršku u poslednje dvije decenije, nego što je ima sada.

- Suočeni sa ovim rezultatima, Đukanović je posegao za akcijom obilaska odbora te partije u Crnoj Gori, koju po njegovom nalogu sprovodi tim njegovih najodanijih saradnika. Svestan je da je njegova partija u nikad težoj situaciji, zato i kreće u homogenizaciju biračkog tela - kaže naš sagovornik.

Prema našim informacijama, Đukanović je bio izrevoltiran kada mu je prezentovano istraživanje javnog mjenja, koje je rađeno za interne potrebe te stranke.

- Zato je naložio saradnicima da se pojača medijski pritisak u javnosti, i da se obiđe svaki odbor i razgovara sa što više članstva - ističe naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading