(VIDEO) Ozbiljna frka u crnogorskom parlamentu: Milogorci podržali šiptarskog teroristu, Knežević izgubio živce

Autor: alo.rs, Republika

Svet

01.03.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski poslanici u petak su verifikovali Protokol o pristupanju Severne Makedonije u NATO, ali je tokom sednice bilo prilično burno. Iz vlasti su stigle ocene da se radi o istorijskom iskoraku, od kog će biti bolje celom regionu, međutim, opozicionari smatraju da se radi o pogrešnoj odluci Severne Makedonije.

Posebno im je zasmetao dolazak predsednika Sobranja Severne Makedonije Talata Džaferija, prvog visokog zvaničnika te zemlje koji je Albanac.

Ni tu nije bio kraj, pa kasnije umalo nije došlo do fizičkog obračuna, nakon što je jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević iz klupe vređao Miodraga Vukovića iz DPS-a.

Knežević je prekidao Vukovića dok je govorio, zbog čega je poslanik DPS-a tražio od predsednika Skupštine Ivana Brajovića da zaustavi, kako je kazao, besprizornika, dodajući da neće polemisati sa njim.

Nakon što su Kneževićeve kolege sprečile fizički sukob, on je iz klupe imao novu poruku za Vukovića.

- Meni Miško Vuković ovde kaže - tek ćete da vidite šta ćemo da vam radimo. I niko da ne reaguje. E, ja poručujem Mišku Vukoviću i svima onima koji budu pokušali nešto da rade meni, Andriji Mandiću, ili bilo kome iz naših porodica, neka budu spremni da sačekaju povratni udarac - rekao je Knežević.

Na kraju je Protokol o pristupanju Severne Makedonije NATO-u usvojen sa 44 glasa, a za su bili poslanici vladajuće koalicije, SDP-a i nezavisni poslanik Neđeljko Rudović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading