Tajkuni bi mu pozavideli! Dugo se spekulisalo koliko je "težak" Milo Đukanović, a njegov bivši prijatelj je izneo konkretne podatke

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

01.03.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore i lider vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović ima milijardu evra i pozadina svih sukoba sa njim su pare, imovina i uticaj na investitore. Ovo tvrdi vlasnik "Atlas grupe" Duško Knežević, koji navodi i da ima snimak kako Đukanoviću daje pare koji prati poduži tonski zapis razgovora.

RepublikaFoto: youtube.com/ Predsjednik Crne Gore
Pun ko brod: Milo Đukanović

On tvrdi da će svi dokazi o Đukanovićevoj korumpiranosti ugledati svetlost dana nakon što on sa svojim timom to odluči, jer je navodno reč o interesu njegove kompanije, brojnih poslovnih partnera na raznim kontinentima.

- Idem do kraja i ovo je istorijski momenat za smenu Đukanovića. A ukoliko se meni nešto desi, moja familija će objaviti što imam i ja neću odustati. Važno je da narod što više izađe na ulice i neću odustati dok se ne formira tehnička vlada i raspišu novi izbori i biću uz narod. Moram da vodim računa o svojim interesima, kao i o protestu, a objavljivanje materijala je radi svrgavanja Đukanovića. DPS će pući po šavovima i tamo je alarmantno stanje. Đukanović ne veruje ni telohraniteljima - rekao je Knežević za hercegnovsku Novu TV.

On je kazao da će "pre Đukanović otići u Spuž", nego što će on doći u Crnu Goru, kao i da "predsednik Crne Gore ima preko milijardu evra".

- Nisam svetac, ali sam shvatio da sam u pogrešnoj vezi, i to ne možete da kontrolišete, i mislio sam da to može da se popravi. Kada su oni upali u banke, krenuo sam u obračun sa njima i spreman sam da odgovaram, ali pod međunarodnom arbitražom, a ne pod Katnićem i Stankovićem. Pozadina svih sukoba sa Đukanovićem su pare i imovina i uticaj na investitore. Pozivam Miomira Mugošu (bivši gradonačelnik Podgorice) da ispriča istinu i kaže sve o kući na Gorici i finansiranju grada. Mislio sam da je sukob sa Svetozarom Marovićem politički, ali pravi razlog je otimanje imovine od Mirka Latinovića - tvrdi Knežević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading