Milo planira beg u Južnu Ameriku: Predsednik CG već počeo da prenosi novac u Argentinu?!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Svet

11.02.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski predsednik Milo Đukanović sastao se u decembru prošle godine sa uticajnim bankarima Argentine, a predmet razgovora mogao je biti transfer novca lidera DPS-a na račune u toj južnoameričkoj državi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Hoće li se i ovaj put izvući?! Milo Đukanović

Đukanović je formalno u decembra posetio Argentinu radi otvaranja "crnogorske kuće" u provinciji Čako.

Ono što je mnogo interesantnije jeste da se tom prilikom, tačnije 11. decembra, sastao sa vlasnikom i predsednikom "Puente", jedne od najvećih bankarskih institucija u Argentini, Paragvaju i Urugvaju - Federikom Tomaševićem.

Federiko Tomašević, glavni deoničar "Puentea", poreklom je iz Crne Gore.

Sastanku je prisustvovao i Nikolas Bentel, upravni partner "Puente", dok su Đukanoviću društvo pravili supruga Lidija, generalni sekretar i glavni akter afere "Koverta" Slavoljub Stijepović i specijalni savetnik Milan Roćen.

 

 

Znajući pozadinu Đukanovićevih susreta sa bankarima, posebno u svetlu najnovije afere "Koverta", opravdano se može postaviti pitanje da li je predmet razgovora bilo i prebacivanje Đukanovićevog novca na račune južnoameričkih banaka.

Podsećamo, predsednik Atlas grupe Duško Knežević izjavio je da mu je Đukanović lično kazao da je novac u švajcarskim bankama njegov.

- Đukanović mi je rekao da su to njegove pare koje su formalno vode u Švajcarskoj na računima njegovih prijatelja Duška Bana i Željka Mihailovića - kazao je Knežević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading