Kneževićeva Atlas banka saopštila: Milo nam vratio 16.360 evra

Autor: Tanjug

Svet

30.01.2019

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je danas dug od 16.360 evra Atlas banci po osnovu korišćenja VIP kartice čije troškove nije pokrivao, saopšteno je iz Atlas grupe.

RepublikaFoto: instagram.com/dkatlas
Milo Đukanović i Duško Knežević

- Đukanović je dug platio Atlas banci, a pošto je dug pokriven u februaru 2017. godine tako što su ga Atlas banci platile druge kompanije iz sistema Atlas grupe, novac je danas prebačen na kompaniju Atlas invest - navodi se u saopštenju.

U saopštenju se napominje da je Đukanović u Atlas banci imao VIP revolving karticu, kojom je plaćao svoje lične troškove, ali da dug nije vraćao banci.

- Tako je njegov dug klasifikovan u takozvane rizične kredite, koji su kasnije zatvarani preko ustupanja Atlas banci imovine čiji su vlasnici ostale firme iz Atlas grupe - dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je Đukanović, da bi vraćanje novca bilo u skladu sa zakonom, trebalo da potpiše sporazum sa članicama Atlas grupe koje su pokrile njegov dug prema Atlas banci.

- On to, međutim, nije uradio, nego je ono što je trošio direktno uplatio Atlas banci - navode iz Atlas grupe.

Iz Atlas grupe navode da će Đukanović morati platiti sa kamatom gubitke koje je u ovom slučaju naneo ovoj grupi, njenim klijentima, deponentima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading