Bela pošast okovala region: U BiH sve zatvoreno, Hrvatsku kida bura!

Autor: Republika

Svet

26.01.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg koji neprekidno pada već 24 sata u BiH stvara probleme u saobraćaju i otežava kretanje na brojnim deonicama.

Zbog snežnih nanosa zatvoren je saobraćaj na putevima Livno - Šujica, Tomislavgrad - Prozor, Lipa - Blidinje i Rakitno - Blidinje, dok na putevima Tomislavgrad - Šujica - Kupres i Olovo - Kladanj važi zabrana saobraćaja za teretna vozila.

Kako se navodi, nadležni vozače upozoravaju na jake bočne udare vetra koji stvaraju snežne nanose na području jugozapadne Bosne. U Hrvatskoj, zbog olujnih udara vetra i zimskih uslova za kamione s prikolicama i tegljače zabranjen je saobraćaj u smeru Dalmacije i obrnuto. Njima je dozvoljeno da saobraćaju samo na deonici autoputa Rijeka - Zagreb do čvora Delnice. Za sav saobraćaj, zbog olujnog vetra, zatvoren je autoput A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, autoput Maslenica - Zaton Obrovački i Dobroselo-Mazin-Bruvno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading