ĐUKANOVIĆ: Vila nije moja! Knežević nije moj prijatelj! Davao je donacije...

Autor: vijesti.me

Svet

21.01.2019

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović priznao je da je prvi čovek Atlas grupe Duško Knežević dao donacije za DPS, ali da se ne radi o sumi koju je Knežević naveo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

Đukanović nije hteo da odgovori o kojoj sumi je reč, i dodao da je to Slavoljub Stijepović rekao na saslušanju u Specijalnom tužilaštvu.

Knežević tvrdi da je DPS pomogao sa 200.000 dolara koje je dao Stijepoviću, a da je godinama bio izdašan finansijer partije.

Đukanović tvrdi da ni od koga nije tražio da pomaže partiju, iako su određeni ljudi iskazivali interesovanje.

On je poručio da su u DPS-u spremni da odgovaraju ukoliko se dokaže da je prekršen Zakon o finansiranju političkih partija.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

Đukanović je izjavio da predsednik Atlas grupe Duško Knežević nije njegov prijatelj, kao i da je svestan da se mnogi tako predstavljaju zbog interesa.

Kazao je i da se prema pravim prijateljima uvek odgovorno ponaša.

Đukanović je ponovio da je zakon isti za sve i da svako mora biti odgovoran za ono što je uradio, a nije u skladu sa zakonom.

Foto: instagram.com/dkatlas
NISU PRIJATELJI: Đukanović i Knežević

Đukanović: Vila bila preskupa, razmisliću hoću li je kupiti

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević tvrdi da je Đukanović od njega tražio da bude upisan kao vlasnik vile na Gorici i da je ona Đukanovićeva.

Predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je da kuća pored Vile Gorica nije njegova, ali da mu je nuđena.

Rekao je da je ponuđena cena bila previsoka i da će razmisliti da je kupi kada "završi neke svoje biznise".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading