Milov raspop bulazni: Vojvodina nije Srbija

Autor: M. R. I.

Svet

21.01.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitropolit kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo (Miraš Dedeić), poznat po neskrivenoj mržnji prema Srbiji i svemu što je srpsko, a posebno pripadnicima našeg naroda i SPC u Crnoj Gori, tvrdi da je Republika Srpska veštačka tvorevina i da bi BiH trebalo da bude celovita, kao što je nekada bila.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MATIĆ
Milo Đukanović

Prema njegovim rečima, Srbija će se svesti na Beogradski pašaluk, ako ovako nastavi. Provokacijama tu nije bio kraj, pa je Dedeić poručio Srbima da se ne bave Bosnom.

- Bolje je Srbiji da misli o Vojvodini, da vide kako će rešiti to pitanje. Jer, kako ja to vidim i kako se ljudi ponašaju u Novom Sadu, to je neka zasebna republika u sklopu Srbije, a da li će to tako ostati, neka povedu i o tome računa - nalupetao se Dedeić, koji uživa jaku podršku vlasti u Podgorici i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading