Prebolesne ustaše: Na naslovnici "Tjednika" Pupovac sa krvavim nožem i glavom Hrvata

Autor: index.hr

Svet

16.01.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desničarski list Hrvatski tjednik u broju koji izlazi u četvrtak na naslovnoj strani objavio sliku Milorada Pupovca koji u ruci drži krvavi nož i glavu Hrvata.

RepublikaFoto: youtube.com/Moja TV
Milorad Pupovac

Glava "pripada" doktoru Ivanu Šreteu, pojasnio je hrvatski portal Index.hr.

"Jeziva ISTINA: Hoće li glavni državni tužilac nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubistvu dr. Ivana Šretera", stoji u naslovu.

Ivan Šreter je početkom rata u Hrvatskoj bio šef HDZ-a u Pakracu, kao i šef regionalnog kriznog štaba za Zapadnu Slavoniju. Sredinom avgusta zarobili su ga pobunjeni Srbi, a onda mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je odveden u logor Bučje. Poslednji put je viđen krajem avgusta, a njegovi posmrtni ostaci još nisu nađeni. 

 

 


Desničari u Hrvatskoj za njegov nestanak okrivljuju upravo Pupovca, što se vidi i po ovoj naslovnici, ističe Indeks. 

Portal podseća da je srpski list "Večernje novosti", krajem prošle sedmice, objavio na naslovnici fotografiju Tuđmana kako drži u ruci glavu partizana, čime je, kako se navodi, aludirano na sliku Ivana Đakića, sina HDZ-ovog poslanika Josipa Đakića, koji je na Fejsbuku objavio sliku ustaše koji drži glavu Srbina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading