Jeziva smrt u šumi: Zaspao u snegu, pa ga rastrgli vukovi!

Autor: Republika

Svet

14.01.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Crkvenog kod Mrkonjić Grada u neverici prepričavaju kakva je strašna smrt zadesila njihovog komšiju Vasu Vukovića (62).

RepublikaFoto: youtube.com/Andrew Van Schie
Ilustracija

Prema saznanjima, Vuković je umro od smrzavanja u šumi u blizini sela Crkveno, a njegovo telo, slučajno pronađeno 10. januara, raskomadale su u međuvremenu divlje zveri, najverovatnije vukovi.

Vukovićevo telo slučajno je našao jedan prolaznik koji je o tome obavestio policiju.

- Najverovatnije da je krenuo kući, da je bio pijan i umoran i da je seo u šumi da se malo odmori. Od hladnoće i alkohola je, verovatno, zaspao i tako se smrzao. Vukovi i druge životinje su namirisale telo i iskopale ga iz snega - rekao je izvor blizak istrazi, a preneo Informer. Prema njegovim rečima, oko tela je nađeno dosta tragova divljih životinja, a na telu je bilo više ujeda. Ističe da je Vuković bio mrtav nekoliko dana pre pronalaska.

Meštani Crkvenog i sela u blizini pričaju da je Vaso verovatno umro na putu prema svojoj kući.

- On je živeo u selu Crkveno. To je malo selo gde trenutno ne živi više od pet domaćinstava. Vaso se nikada nije ženio, a nema ni porodicu. Skoro svaki dan je bio pijan, a u poslednje vreme mu je bilo narušeno i psihičko zdravlje - rekao je jedan od meštana.

I meštani iz okolnih sela s kojima smo razgovarali isto kažu za Vasu.

- Najverovatnije se Vaso smrzao u noći između Badnjeg dana i Božića, jer su ga komšije tada poslednji put videle. Taj nesretnik je živeo sam, pa niko nije ni prijavio da ga nema. Nije ni bilo potrage za njim - kaže jedna od meštanki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading