DAVIDOVA MAJKA SASLUŠANA: Ne osećam se krivom, snimak sam dobila!

Autor: Tanjug

Svet

04.01.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, saslušana je danas u banjalučkoj policiji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Foto: facebook.com/Radanovi Suzana Zoran
David Dragičević

Radanovićeva je na društvenoj mreži Fejsbuk, u grupi "Pravda za davida", objavila audio-snimak za koji se tvrdi da predstavlja telefonski razgovor banjalučkog patologa Željka Karana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika. 

Ona tvrdi da je snimak dobila.

Kako je prenela Fena, njen advokat Milan Malešević je rekao da se Radanović ne oseća krivim i da smatra da nije počinila krivično delo. 

- U slučaju da dođe do sudskog postupka, braniće se. Očigledno je da se ovde ne radi o počinjenju krivičnog dela, osim možda lažne prijave krivičnog dela. Međutim, to ćemo videti kasnije - rekao je Malešević. 

Radanovićeva je rekla da su tokom saslušanja pripadnici policije bili korektni I istovremeno primetila da je u ovom slučaju policija bila "veoma ažurna", te da se, kako je kazala, nada da će "oni tu ažurnost pokazati i u slučaju ubistva" njenog deteta. 

Potvrdila je da je joj je policija poziv za saslušanje uputila po prijavi Željka Karana, za koga tvrdi da je jedan akter telefonskog razgovora, a za neovlašćeno snimanje "na javnoj površini" 31. decembra. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading