Masovna tuča na nastupu Mitra Mirića! Pijani policajci napravili haos u diskoteci

Autor: Republika

Svet

13.12.2018

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert srpskog pevača Mitra Mirića u noćnom klubu u Bjelovaru naprasno je prekinut zbog masovne tuče koja se dogodila u noći između petka i subote.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mitar Mirić

Prema informacijama kojima raspolaže portal Bjelovar.live, u tuči su učestvovali gotovo svi gosti kluba među kojima su se našli i policijski službenici u civilu, što je i zvanično potvrđeno iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Bjelovar.live objavio je i kratak video snimak te večeri. Snimak je navodno nastao ubrzo pošto su brojna policijska vozila blokirala deo ulice ispred noćnog kluba u koji su prvi uleteli pripadnici Interventne jedinice.

Bjelovar navodno već dugo nije imao prilike da vidi makljažu takvih razmera u kojoj je učestvovalo nekoliko desetina osoba, na sve strane sevale šake, letele flaš, čaše, pepeljare. Na kraju je sva sreća da niko nije teže povređen.

- U subotu 8. decembra 2018. godine oko 3 časa, u jednom ugostiteljskom objektu na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru došlo je do remećenja javnog reda i mira od strane više osoba, a u kojem su učestvovali i policijski službenici ove PU, koji su bili van službene dužnosti, u civilu. U navedenom događaju dve osobe su lakše povređene - stoji u odgovoru PU bjelovarsko-bilogorske portalu Bjelovar.live.

Takođe, iz policije su naveli da još uvek sprovode istragu zbog velikog broja osoba koje su se u vreme incidenta nalazile u noćnom klubu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading