Bandić ostaje u bolnici, Kolinda mu poslala plišanog medu!

Autor: Tanjug

Svet

09.12.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zbog plućne embolije završio u bolnici, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić moraće da "uspori", ali i duže da se leči nego što je očekivao, prenose danas hrvatski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Milan Bandić

Lekarima je navodno rekao da ga "srede" do ponedeljka, ali boravak u bolnici ipak će morati da produži.

Pred zagrebačkim gradonačelnikom trebalo je ovo da bude uzbudljiva sedmica u kojoj je trebalo da otkrije spomenik Franji Tuđmanu, ali još važnije da brani gradski budžet u Gradskoj skupštini, piše Jutarnji list.

Kako ga je, međutim, bolest sprečila u obavljanju dužnosti i nakon što su mu lekari naložili minimalno jednonedeljni oporavak, njega će menjati zamenica Jelena Pavičić-Vukićević, koju je on ovlastio da bude privremena gradonačelnica dok je on sprečen.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović poslala je Bandiću u bolnicu plišanog medvedića, prenosi RTL.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda Grabar Kitarović

Ovo nije prvi put da predsednica Bandiću šalje plišanog medvedića.

Zagrebački gradonačelnik završio je, naime, prošle godine na operaciji bruha pošto se, prema vlastitim rečima, na Praznik rada povredio podižući lonac s pasuljem.

Tada je na Facebooku objavio fotografiju sebe u bolničkom krevetu. Na njoj je nasmejano grlio plišanog medvedića, a uz krevet mu je stajao HDZ-ovac Tomislav Madžar, Kolindin savetnik koji mu je i ovog puta doneo ovu igračku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading