Dodik momentalno napustio sastanak! Nema zastave Republike Srpske, nema razgovora!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

05.12.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik napustio je danas demonstrativno sastanak Predsedništva BiH sa delegacijom Upravnog odbora Saveta za sprovođenje mira (PIK), par minuta nakon što je otvorio sastanak.

RepublikaFoto: Tanjug/Snsd
Milorad Dodik

Predsedavajući Dodik rukovao se sa učesnicima sastanka, ambasadorima i političkim direktorima zemalja članica Upravnog odbora za spovođenje mira i otvorio sastanak poželevši im uspešan rad.

Dodik je potom rekao da ne postoje uslovi za njegovo dalje prisustvo sastanku, pošto u sali za sastanke nije bilo zastave Republike Srpske, već samo zastava BiH, odnosne Federacije BiH. Dodik je rekao da je spreman da razgovara sa svim zainteresovanim članovima PIK-a, ali u svom kabinetu u zgradi predsedništva BiH gde postoji i zastava Republike Srpske i potom napustio sastanak.

Ovom sastanku Upravnog odbora za sprovođenje mira, koju je Dodik demonstrativno napustio, prisusutvovao je i Metju Palmer, zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD za jugoistočnu Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading