DF diže glas! Mandić poziva građane na proteste zbog hapšenja Medojevića

Autor: Tanjug

Svet

02.12.2018

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera crnogorske opozicione koalicije Demokratski front (DF) Andrija Mandić pozvao je ranije danas građane da dođu ispred Apelacionog suda i Skupštine Crne Gore u Podgorici, istakavši da pravde nema već da "mafija utiče na odluke sudova".

RepublikaFoto: youtube.com/ Radio Slobodna Evropa
Andrija Mandić

Advokat uhapšenog lidera Pokreta za promene, članice DF, Nebojše Medojevića, Dražen Medojević kazao je okupljenima ispred Apelacionog suda da je nakon preuzimanja "skandalozne odluke" suda, letimičnim pregledom "primetio da se on nije uopšte osvrnuo na navode žalbe branilaca", prenosi Vijesti.me.

- Prenebregli su suštinu koja je navedena u samoj žalbi. Ovo rešenje Apelacionog suda je u potpunosti u suprotnosti sa prethodna dva rešenja istog tog suda - kazao je advokat Medojević.

Ispred suda su se okupili i opozicioni poslanici crnogorske Skupštine, članovi i pristalice Demokratskog fronta, a čuju se povici podrške Nebojši Medojeviću.

Medojević je uhapšen u noći između četvrtka i petka u Podgorici, po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita, pošto je on odbio da svedoči.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading