TRAGEDIJA KOD OPATIJE: Upucao najboljeg prijatelja u lovu!

Autor: Novi list

Svet

01.12.2018

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šumama kod Opatije došlo je do tragedije u kojoj je ubijen jedan od lovaca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Stradao je 48-godišnjem hrvatski državljanin, čije telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci na obdukciju i utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Na mestu događaja urađen je uviđaj i utvrđeno da ga je upucao prijatelj (47) sa kojim je bio u lovu takođe hrvatski državljanin. On je priveden na saslušanje kako bi se utvrdile okolnosti tragičnog događaja.

Navedeni hrvatski državljani, članovi su lovačkog društva sa opatijskog područja. Kako javlja Novi list, loveći divlje svinje po šumama Ćićarije muškarca je pogodio njegov prijatelj.

Do samog mesta tragedije bilo je vrlo teško prići, a kolege lovci bili su u šoku posebno što su žrtva i ubica bili najbolji prijatelji. Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o gotovo neverovatnim nesrećnim okolnostima koje su dovele do tragedije. On je objasnio da zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da je gađao metu na toj daljini i pod tim uslovima ne bi je pogodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading